bokomslag Gastronomisk kalender 2019. O.S.A.
Mat & dryck

Gastronomisk kalender 2019. O.S.A.

Karsten Thurfjell Charlotte Birnbaum

Inbunden

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 149:- för medlemmar.

  • 148 sidor
  • 2018
  • Del 59(Gastronomiska akademiens årsbok)
Att bjuda till kalas är en kär syssla för alla som intresserar sig för mat och måltid. Årets kalender ägnas bjudandets etik och estetik. Vad konstituerar ett lyckat kalas, en läcker middagsbjudning eller en uppsluppen supé? Och vilka egenskaper krävs av en restaurang för att gästen ska känna sig lika inbjuden som välkommen? Ju djupare man tränger i mötet mellan värdar, värdinnor och gäster, desto mer komplexa och delikata blir frågeställningarna. Och på vilken nivå ska man bjuda igen?
En sedvanligt vitter och erfaren skrivarskara bidrar med intrikata insikter och vidsynta utsikter för att ge en så komplett bild som möjligt för den middagssugne läsaren.

Bokens redaktörer är Karsten Thurfjell, välkänd kulturjournalist på Sveriges Radio och matskribent, och Charlotte Birnbaum, konsthistoriker och matkonnässör.
  • Författare: Karsten Thurfjell, Charlotte Birnbaum
  • Formgivare: Stina Kylhammar
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789173319379
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 148
  • Utgivningsdatum: 2018-10-26
  • Del i serien: Gastronomiska akademiens årsbok
  • Läsordning: 59
  • Förlag: Carlsson bokförlag AB