Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Gastronomisk kalender 2017. Det goda samtalet

    Gastronomisk kalender 2017. Det goda samtalet

    279:-
    • Inbunden
    • 2016
    • Del 17 (Gastronomiska Akademiens årsbok)
    Det är i maten kulturerna möts och det är i måltiden som den gränsöverskridande gemenskapen uppstår. Måltiden har alltid spelat en ceremoniellt viktig roll, precis som drycken, vad som än finns i bägaren. I denna femtiosjunde, helt nya upplaga av gastronomisk kalender skrivs om berömd och gränsöverskridande operamat; om en rätt som finns i alla kulturer: kåldolmen; här berättar framstående krögare om när matkulturer korsats på ett oförutsägbart sätt. Nattvarden ägnas en betraktelse, men här hur den har splittrat kristenheten. Årets kock Jimmi Eriksson intervjuas. Detta är några av smakbitarna i årets kalender, där även drycken och skålandet utreds. En rad matintresserade skribenter medverkar.

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    212952

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Format: Inbunden
    • ISBN: 9789173317955
    • Språk: Svenska
    • Utgivningsdatum: 2016-11-01
    • Del i serien: Gastronomiska Akademiens årsbok
    • Läsordning: 17
    • Förlag: Carlsson bokförlag AB

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag