bokomslag Från Amerika till Svea - recept och historier från The Barn
Mat & dryck

Från Amerika till Svea - recept och historier från The Barn

Marcus Martinsson Maher Salhi Alfred Karlsson Linus Johansson

Inbunden

449:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 3-7 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 149:- för medlemmar.

  • 200 sidor
  • 2018
Den amerikanska matkulturen i det svenska köket är mycket mer än bara burgare. I den här boken lagar vi gott käk från grunden på noga utvalda råvaror. Och inte minst kombinerar vi maten med dryck som lyfter hela smakupplevelsen. Bland recepten hittar du allt från Rockefeller-ostron och Sivans cheese balls, till milkshakes och drinkar. Men boken bjuder också på läsning som gör att den passar lika bra på nattduksbordet som i köket. Om du till exempel vill veta varför snaps är ett klockrent dryckesval till burgare, hur du bygger din egen rök eller hur en riktigt god ost blir till – ja, då är det här helt enkelt en bok för dig. The Barn är en restaurang i Göteborg som serverar amerikansk mat i svensk tappning. Restaurangen grundades 2013 av de fyra vännerna Alfred, Linus, Maher och Marcus. The Barn har utsetts till Årets Spritkrog, bästa burgarna i Göteborg och har flera år i rad varit omnämnda i White Guide.
  • Författare: Marcus Martinsson, Maher Salhi, Alfred Karlsson, Linus Johansson
  • Formgivare: Isak Wilkens
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789163987281
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 200
  • Utgivningsdatum: 2018-10-17
  • Förlag: Glory Days Media