bokomslag Folk av en främmande stam
Skönlitteratur

Folk av en främmande stam

Louise Boije Af Gennäs

Pocket

85:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 461 sidor
  • 2015

Andra format:

"...en riktigt romantisk kärleksroman, med ett härligt, lyckligt slut." Eskilstuna-Kuriren


Det är 2007. När vi återser vännerna från Högre än alla himlar och Blå koral , Pella och Stefan, Victor, Jalle och Liv, är det en sargad men fortfarande stark grupp vi möter. Victor försöker hitta en vardag efter tsunamin och dess fruktansvärda konsekvenser, Pella och Stefan lappar ihop sitt äktenskap och Tessan och Philip närmar sig vuxenvärlden. Den evige singeln Jalle drabbas av den stora förälskelsen och Liv kämpar vidare med sina frågeställningar kring livet och teatern. Sannas och Sagas död överskuggar fortfarande gänget, men alla inser att man måste gå vidare för att inte gå under. Livet stannar inte upp, inte ens när älskade ryckts ifrån en.

Nya politiska vindar blåser. Alliansen har vunnit valet och vännerna, som hela tiden haft hetsiga politiska diskussioner utifrån sina skilda perspektiv, tvingas positionera sig på nytt. Allas värderingar ställs på sin spets när Lehman Brothers kollapsar och världsekonomin med dem - pengar blir plötsligt avgörande när den ekonomiska osäkerheten slår hårt mot gruppen, och den verkliga betydelsen av "kärlek" och "vänskap" hamnar i fokus för samtliga.

Folk av en främmande stam är den avslutade delen i Louise Boije af Gennäs trilogi om en grupp nära vänner under 2000-talets första decennium. Tio år har gått sedan vännerna firade in det nya millenniet. Inget har blivit som de tänkt sig. Men livet tar fortfarande dramatiska vändningar och plötsligt väntar den stora lyckan där man minst anar det.

"Fängslande final av af Gennäs" - Trelleborgs Allehanda

"...en riktigt romantisk kärleksroman, med ett härligt, lyckligt slut. Den är också en bladvändare som bjuder på en riktigt mysig läsupplevelse" - Eskilstuna-Kuriren
  • Författare: Louise Boije Af Gennäs
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9789175034362
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 461
  • Utgivningsdatum: 2015-04-15
  • Förlag: Månpocket