bokomslag Ferran: The Inside Story of El Bulli and the Man Who Reinvented Food
Mat & dryck

Ferran: The Inside Story of El Bulli and the Man Who Reinvented Food

Colman Andrews

Häftad

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-8 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 336 sidor
  • 2011
In this lively close-up portrait of Ferran Adri, award-winning food writer Andrews traces this groundbreaking chef's rise from resort-hotel dishwasher to culinary deity, and the evolution of El Bulli from a German-owned beach bar into the establishment voted annually by an international jury to be "the world's best restaurant." 336 pp. 35,000 print.
  • Författare: Colman Andrews
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9781592406685
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 336
  • Utgivningsdatum: 2011-11-01
  • Förlag: Avery Publishing Group