bokomslag Fenix
Deckare

Fenix

Leffe Grimwalker Alex Storm

MP3 cd-skiva

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

Andra format:

  • 2023
ÖVER 300 000 SÅLDA BÖCKER!

Ensam och hotad av krafter han inte rår på måste Alex Storm, bilhandlaren från Stockholm som blev ofrivilligt kriminell, kämpa för sin frihet och sitt liv.

ALEX STORM är tillbaka i Stockholm och han anar det värsta. Antingen är hans dotter Frida och Lily Rose döda eller så har Lily Rose bestämt sig för att hon och Frida aldrig mer ska komma tillbaka. Saknaden har gjort Alex hårdare än någonsin och han har knappt något kvar att förlora.

När den excentriska poliskvinnan Bella Stasi griper in i Alex liv, inser han motvilligt att han måste välja mellan att samarbeta med henne eller ruttna bort i fängelset. Det han ännu inte vet är att en kallblodig mördare har honom i siktet. Gatorna i den stad som Alex kallar sitt hem är inte bara ogästvänliga, de är också livsfarliga.

Fenix, en kriminalroman i rasande tempo, är den fristående uppföljaren till succéböckerna om Alex Storm och en stenhård nystart för serien som sålt i över 300 000 exemplar sedan starten 2019.

LEFFE GRIMWALKER är mångsysslaren från Hökarängen med den brokiga bakgrunden som på mindre än tio år klivit fram som en av våra klarast lysande författarstjärnor. Leffe ligger bakom bästsäljarsuccéer som Tick Tack, Victoria Bonde och inte minst den episka serien om Alex Storm, bilhandlaren från södra Stockholm som blev ledare för triaderna i Hong Kong. Leffe bor idag i Skåne med sin fru, författaren Caroline Grimwalker, katten Anubis och korpen Korpemon.

»Det här är spänning på hög nivå.«
PETER WESTBERG, Ljudboksklubben, om Blodregn.
  • Författare: Leffe Grimwalker, Alex Storm
  • Format: MP3 cd-skiva
  • ISBN: 9789178359301
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2023-04-28
  • Förlag: Bokfabriken