bokomslag Facing heaven : välkommen till sichuanköket
Mat & dryck

Facing heaven : välkommen till sichuanköket

Erik Videgård

Danskband/flex

279:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 159 sidor
  • 2018
Nu som mjukbandsutgåva!

Facing heaven innehåller ett 40-tal recept och är en bok för dig som inte har lagat sichuanesisk mat tidigare. Erik Videgård leder dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och den mystiska smaken i en bangbangkyckling.

Erik Videgård började i restaurangbranschen 1984 och har sedan dess haft alla titlar inom yrket. Han har arbetat med ett tjugotal restauranger och varit delägare i ett tiotal. Eriks gastronomiska resa i sichuanköket startade i början av 2000-talet, sedan dess har han fortsatt läsa, lära, laga och skapa egna tolkningar.
  • Författare: Erik Videgård
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789127155268
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 159
  • Utgivningsdatum: 2018-04-12
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur