bokomslag Externredovisning : från teori till praktik
Samhälle & debatt

Externredovisning : från teori till praktik

Peter Berg

Häftad

1179:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 667 sidor
  • 2020
Externredovisning - Från teori till praktik är läroboken för dig som ska studera redovisning, kanske för att bli redovisningskonsult eller redovisningsekonom på ett företag. Du kan börja utan förkunskaper, men efter genomgången utbildning med denna lärobok kommer du att ha gedigna kunskaper i bokföring och bokslut. Vi utgår från bokföring enligt BAS-kontoplanen och bokslut enligt de olika K-reglerna från Bokföringsnämnden.

Hela tiden med referenser till vilka regler som gäller, så du får lättare att förstå varför vi gör som vi gör. Läroboken är nutidsanpassad och du får träning i att hitta relevant information på internet. Målet är sammantaget att göra startsträckan kortare för dig när du ska tillämpa kunskaperna i arbetslivet. En stor fördel för dig och din blivande arbetsgivare eller uppdragsgivare.

”En omfattande och mycket lärorik bok, skriven på ett pedagogiskt sätt. Boken följer de naturliga stegen i externredovisning och är tydligt framtagen utifrån en gedigen praktiskbakgrund.”
Hans Sundqvist, VD RedovisningsHuset i Södertälje

”Denna praktiska lärobok innehåller förklaringar, konteringsexempel, övningsuppgifter och mycket mer för att hjälpa dig i din utveckling. En pålitlig bok att luta sig tillbaka påunder din utbildning och i arbetslivet, då författaren även fått med en bra förbindelse till företagaren.”
Nina Himberg Brämare, ekonomistuderande vid YH-utbildning hos IHM Business School, Stockholm

”Peter Berg har levererat en tegelsten. En korrekt, uppdaterad och efterlängtad tegelsten. Så långt inget oväntat. Det som gläder mitt lärarhjärta är dock det pedagogiska förhållningssättet, med en process som bygger på decennier av erfarenhet. Dessutom, denna bok innehåller allt: fakta, exempel och övningar med lösningar. Eftersom Peters kontaktnät går djupt in i de lagstiftande kretsarna, såväl i Sverige som inom EU, får läsaren också en framtidsäkring på köpet.”
Håkan Sundborg, utbildningskonsult inom ekonomistyrning, med omfattande erfarenhet av bland annat yrkeshögskola

"Boken är väldigt pedagogisk med teori som är lätt att ta till sig även för den som är ny inom redvisningsområdet. I boken finns även många praktiska exempel och övningsuppgifter som kommer att underlätta inlärandet för många studenter."
Johan Nilsson, redovisningsexpert  • Författare: Peter Berg
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789139023593
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 667
  • Utgivningsdatum: 2020-12-15
  • Förlag: Norstedts Juridik AB