Välj butik

Visa alla butiker

    Dysfagi : utredning och behandling vid sväljningssvårigheter

    Dysfagi : utredning och behandling vid sväljningssvårigheter

    Per Svensson

    409:- (549:-)
    • Flexband
    • 199 sidor
    • 2010
    Sväljningssvårigheter är vanliga vid en lång rad olika sjukdomstillstånd. De kan medföra risk för allvarliga medicinska komplikationer och påtagligt försämrad livskvalitet.Denna bok presenterar aktuella kunskaper om hur man utreder, förebygger och behandlar orofaryngeala sväljningsproblem. Metoder för screeening, kliniska bedsidebedömningar och det praktiska omhändertagandet av patienter med dysfagi presenteras. Särskild fokus har lagts på kvalificerad utredning och ickeinvasiv intervention baserad på endoskopi (FUS) och röntgen (FRAS). Boken beskriver olika behandlingsalternativ utifrån ett tvärdisciplinärt perspektiv.Boken vänder sig både till studerande på grundutbildningen för läkare, logopeder, dietister, sjuksköterskor med flera, och till yrkesverksamma kliniker som träffar patienter med sväljningsproblem. Syftet är att ge en klinisk och praktisk introduktion till ämnet normal och avvikande sväljningsfunktion.

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    341818

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 2-6 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Per Svensson
    • Format: Flexband
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789144053646
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 199
    • Utgivningsdatum: 2010-04-09
    • Förlag: Studentlitteratur

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag