bokomslag Det som är du känns : Clarissas bok
Skönlitteratur

Det som är du känns : Clarissas bok

Inbunden

309:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 379 sidor
  • 2022
DET SOM ÄR DU KÄNNS tar oss med till underbara Älvaliv ute på ön där allt inryms. En hjärtöppnande plats där elva kvinnor möts - av en slump?
Första boken i en själfull bokserie som både skildrar människor när de inte får vara det som de är och när de får vara det fullt ut, utan rädslor och det som påtvingats oss.
Clarissa lever med en saknad efter sin andra hälft. Ovissheten kring vad som hände ligger som en dimma mellan henne och livet. När hon steg ur barndomens land blev hennes hem kusligt tyst och fyllt av det man inte kan prata om.
Clarissas syskon kämpar liksom hon.
Jonna har skapat ett själshem som erbjuder allt det hon älskar av miljö, gemenskap, mat, yoga, workshops och kurser. Hon bjuder nu in till systercirklar. Elva kvinnor kommer samman och genom att visa sig för varandra i närvaro och sanning, blir det till stor hjälp för varandra.
Du som läsare bjuds in till Älvaliv på ön vid havet, men
riskerar att aldrig vilja lämna. Men du kan vara lugn; elva böcker låter dig njuta i den underbara miljön med värmande brasor, facklor och många muggar med rykande drycker.

Välkommen till en värld och ett äkta själshem där läkt smärta alltid blir till visdom!

"Bokserien De sju systrarna av Lucinda Riley möter Björn Natthiko!"

"Mustigt, fängslande och lika välkomponerat
som en komplett måltid där alla smaker är närvarande!"

"En välskriven och färgstark bok om att bli fri."

Gengre: Autentisk feelgood

Elisabeth Lendelund - vem är hon?
Elisabeth är egenföretagare och född entreprenör, utan att ha vuxit upp i den andan. Hon driver företag inom ekologisk hudvård och håller kurser med och utan islandshästar för avslappning och närvaro med det som är du,
naturskönt i Skåne.
Som adopterad till Sverige under tidiga 70-talet har Elisabeth känt sig rotlös och instabil i livet. Olika aspekter av rotlöshet, utanförskap och separationsångest smyger sig in i hennes skrivande. Hon räds inte heller för att skriva om missbruk av olika slag; mat, spel, droger, samt om bipoläritet, svartsjuka, övergrepp med mera.
Det kan tyckas tungt i en genre som drar mot feelgood, men allt hålls ihop av en varm krans av hopp. Dessa livets olika utmaningar är utportionerade i en rad böcker om Älvaliv som vi med spänning kan se fram emot.
Elva kvinnor, varsin bok!
Det som är du känns, är första boken i serien FÖR EN NY VÄRLD. I slutet av boken finner du första kapitlet i Jonnas bok, bok nummer två.
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789152739242
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 379
  • Utgivningsdatum: 2022-09-23
  • Förlag: Skimra.nu förlag