bokomslag Desserter : från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons
Mat & dryck

Desserter : från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons

Emma Brink Rask

Inbunden

199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 109 sidor
  • 2021

Bjud på läckra desserter som är både vackra och enkla! Njut av chokladfondant, tiramisu, citronmarängpaj eller mandelparfait. Servera hembakade biskvier, fluffig fromage eller lättfixad lemoncurdglass. Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten.

Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist, desserter i glas, vackert arrangerade desserttallrikar och något litet till kaffet. Du får också förslag på bra redskap, en praktisk ordlista och flera smarta tips och tricks.

Emma Brink Rask följer upp sin succé Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert med en bok fylld av lockande desserter. De inspirerande bilderna är tagna av Lina Eidenberg Adamo.

  • Författare: Emma Brink Rask
  • Formgivare: Lars Söderman
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789155269197
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 109
  • Utgivningsdatum: 2021-03-08
  • Förlag: Bokförlaget Semic