bokomslag Alles Deutsch 8 Textbok - Tyska för högstadiet
Barnböcker

Alles Deutsch 8 Textbok - Tyska för högstadiet

Annika Karnland Sonja Kalmbach Monica Sällberg-Svensson Lena Gottschalk

Häftad

339:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-6 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 136 sidor
  • 2015
Alles Deutsch åk 6-9 uppfyller kursplanen i tyska i Lgr22
Vi har noga gått igenom Alles Deutsch och säkerställt att läromedlet fungerar väl mot den nya kursplanen i Lgr22. Som lärare kan du därför känna dig helt trygg i undervisningen med Alles Deutsch åk 6-9.

Modern tyska för alla sinnen
Alles Deutsch har snabbt blivit en av landets mest populära läromedel i tyska. Via många lekfulla aktiviteter får eleverna upptäcka ett rikt språk som är roligt att lära sig.

Läs mer
Rikt och variationsrikt
I Alles Deutsch får eleverna arbeta sig in i tyskan på många olika vis. Den innehåller ett modernt språk och mängder av roliga aktiviteter som får eleverna upptäcka att tyskan är ett rikt språk. I det digitala materialet finns en omfattande ljudproduktion som ger dina elever tillfälle att höra många olika röster och varianter av dagens tyska, och ovanligt riklig mängdträning.

Positiva utmaningar
Textböckerna är tematiskt indelade och varje kapitel innehåller exempel på olika texttyper, som dialoger, fiktiva berättelser, personliga återgivelser, dikter, sånger och faktatexter med realiainslag. I övningsboken finns i varje kapitel ett av eleverna mycket uppskattat avsnitt, Spielecke, och där finns projekt att arbeta med som ger bra variation. Tanken är att ge eleverna en positiv utmaning - du kan! Här får de hjälp att repetera, befästa kunskaper och träna förmågorna på ett stimulerande och lekfullt sätt

Komponenter i serien
- Digital (lärarlicens) innehåller allt lärarmaterial du behöver för undervisningen, oavsett om eleverna har de digitala eller tryckta komponenterna i serien. Här finns texter, ljudfiler, lärarhandledning, omfattande bedömningsmaterial och mängder med extramaterial. Lärarlicensen är kopplad till både Digital (elevlicens) och Digitalt Övningsmaterial (elevlicens) så att du kan följa elevernas progression.
- Digital (elevlicens) - digitalt läromedel i varje årskurs 6-9 med allt eleven behöver samlat: texter, ljud, interaktiva övningar, tester och mängdträning av glosor och grammatik.

För klasser där eleverna använder tryckta läroböcker:
- Allt-i-ett-bok (åk 6) med både texter och övningar
- Textbok (åk 7-9) med tematiskt indelade kapitel med olika texttyper
- Övningsbok (åk 7-9) med stor variationsrikedom i aktiviteter och övningar
- Digitalt Övningsmaterial (elevlicens) (åk 6-9) med rikligt med interaktiva övningar och texten uppläst

Om författarna
Annika Karnland är medförfattare till serien Lieber Deutsch 1-5 för gymnasiet. Hon undervisar på Katedralskolan i Lund som lärare i tyska och svenska som andraspråk.
Sonja Kalmbach kommer från Tyskland, är lärare i tyska och undervisar också i tyska på högstadiet i Växjö.
Monica Sällberg-Svensson är lärare i tyska på högstadiet i Växjö.

  • Författare: Annika Karnland, Sonja Kalmbach, Monica Sällberg-Svensson, Lena Gottschalk
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789147120796
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 136
  • Utgivningsdatum: 2015-07-30
  • Förlag: Liber