Välj butik

Visa alla butiker

  bokomslag Allergi och astma

  Allergi och astma

  Almqvist Malmros, Catarina;Andersson, Morgan;Bengtsson, Ulf;Benson, Mikael;Björkander, Janne;Bradley, Maria;Brisman, Jonas;Bylin, Gunnar;Dahlén, Barbro;Emenius, Gunnel;Emtestam, Lennart;Eriksson, Nils E;Forsberg, Bertil;Foucard, Tony;Gafvelin, Guro;G...

  799:- (1139:-)
  • Inbunden
  • 480 sidor
  • 2009

  Allergi och astma är en unik bok som ger en bred samlad kunskap om astma, allergologi och annan överkänslighet. Boken har genomgått genomgripande förändringar och är en kraftigt reviderad version av Allergi och annan överkänslighet i praktisk sjukvård från 1999.

  Astma och allergi är en grupp av sjukdomar med olika och komplicerade bakomliggande mekanismer varför en bred kunskap inom allergologi och överkänslighet krävs för handläggning av patienter med sjukdomar i hud, mag-tarmkanal och luftvägar. Att förstå orsaker och samband inom sjukdomsgrupperna kräver också kunskap om allergisk patofysiologi, luftvägsinflammation, immunologi samt icke minst förtrogenhet med olika sjukdomsyttringar och behandlingsmöjligheter. Dessutom har kunskapen om ärftlighetens och miljöfaktorernas betydelse före födelsen, under späd- och småbarnsperioden och under resten av livet ökat. Alla dessa aspekter belyses i boken.

  Astma och allergi är sjukdomsgrupper som alla inom sjukvården kommer i kontakt med och behöver ha kunskap om. Boken vänder sig i första hand till studenter och blivande specialister i allmänmedicin, pediatrik, lungmedicin samt barn- och vuxenallergologi. Förhoppningsvis kommer boken även att vara till hjälp och glädje för redan verksamma och specialiserade sjuksköterskor och läkare.

  Finns boken i din butik?

  Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

  Ingen butik vald

  Välj butik
  214570

  Ja, finns i vald butik

  Fåtal kvar i vald butik

  Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

  Ej beställningsbar

  Lagerstatus saknas

  Köp i e-handel

  Hos dig inom 2-6 arbetsdagar

  Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

  • Författare: Almqvist Malmros, Catarina;Andersson, Morgan;Bengtsson, Ulf;Benson, Mikael;Björkander, Janne;Bradley, Maria;Brisman, Jonas;Bylin, Gunnar;Dahlén, Barbro;Emenius, Gunnel;Emtestam, Lennart;Eriksson, Nils E;Forsberg, Bertil;Foucard, Tony;Gafvelin, Guro;G...
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789144029962
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 480
  • Utgivningsdatum: 2009-11-05
  • Förlag: Studentlitteratur

  för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

  Idag