bokomslag Älg & Co
Mat & dryck

Älg & Co

Helena Neraal

Inbunden

219:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 184 sidor
  • 2015
Goda smaker och kortresta råvaror. Det är den röda tråden genom denna bok, där författare och värdshus ägare Helena Neraal fokuserar på det hon tycker allra mest om, nämligen matlagning baserat på viltkött. Boken bjuder på recept med kött från älg, hjort, rådjur och ren, samt tillbehör baserade på det du kan hitta i skogen såsom bär, svamp och örter, kombinerat med traditionella grönsaker och goda såser. Här kan du också läsa om behandling av viltkött, från att det fällts ute i naturen, till hur det möras och vad man skall göra för att uppnå bästa möjliga resultat när maten står på bordet. Boken finns också i norsk (Schibsted Forlag) och finsk utgåva (Minerva Publishing). Elg & co tog silver i den världsomfattande kokbokstävlingen Gourmand Cookbook Award 2014 i klassen för bästa köttkokbok.
  • Orginaltitel: Elg & Co
  • Författare: Helena Neraal
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789163794780
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 184
  • Utgivningsdatum: 2015-10-12
  • Förlag: Lyxo

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: