Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag A Culinary Dictionary The Chef's Companion, 3rd Edition

    A Culinary Dictionary The Chef's Companion, 3rd Edition

    Elizabeth Riely

    299:-
    • Häftad
    • 368 sidor
    • 2003
    • Serie: Hospitality
    The indispensable guide to over 5,000 culinary terms
    Even the most international chef sometimes needs help with today's wildly diverse cooking terminology. Now, there's an updated and revised edition of Elizabeth Riely's The Chef's Companion, which professional chefs and aspiring cooks everywhere can turn to when they need quick access to concise and reliable definitions, pronunciations, correct spelling, accepted usage, and origins of culinary terms. This invaluable guide covers all the terms that chefs might use with customers and kitchen staff-in areas such as cooking techniques, food preparation, herbs and spices, varieties of food, wine, and equipment for the professional kitchen. Over 900 new terms have been added to this edition to provide expanded coverage of areas such as wine, pastry, and ethnic cuisines. The Chef's Companion: no kitchen is complete without it.

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    223588

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 3-7 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Elizabeth Riely
    • Format: Häftad
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9780471398424
    • Språk: Engelska
    • Antal sidor: 368
    • Utgivningsdatum: 2003-05-31
    • Del i serien: Hospitality
    • Förlag: Wiley

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag