Bli en av våra förhandsläsare!

– En helt vanlig familj av Mattias Edvardsson

Förhandsläsarna är utsedda, vi väntar med spänning på era omdömen!

Om boken

Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn? 

De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet. Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra. I tre olika delar får vi följa fadern, modern och dottern, och bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände.

Mattias Edvardsson har skrivit en oavlåtligt spännande roman som skildrar varje förälders mardröm. En helt vanlig familjhandlar om tre människor som tror sig känna varandra men lever i olika världar. Och den fina linjen mellan rätt och fel, lögn och sanning.

Om författaren

Mattias Edvardsson bor utanför Lund med fru och två barn. På Forum har han tidigare gett ut En nästan sann historia som älskades av läsarna. När han inte skriver böcker arbetar han som gymnasielärare i svenska och psykologi.

  1. Fyll i formuläret och motivera varför just du vill förhandsläsa En helt vanlig familjOBS! senast 13 maj
  2.  De utvalda kontaktas 14 maj via mail och strax därefter skickas boken. Eftersom boken inte är färdigtryckt skickas boken som en okorrigerad förhandsutgåva.

Om du blivit utvald:

  1.  Boken skickas till dig.
  2. Du läser boken och återkommer med ett omdöme senast den 15 juni, fem dagar innan det officiella släppet.
  3. Alla förhandsläsares omdömen publiceras på akademibokhandeln.se 20 juni.

Ett omdöme består av följande:
Ett betyg på en skala 1-5 där 5 är bäst.
Dina tankar och synpunkter i en kort recension (max 1000 tecken)

Förhandsläsarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att anmäla ditt intressegodkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i syfte att kunna kontakta samt skicka böcker till de utsedda.