Bästa semestermålen i Sverige

Vi bor i ett fantastiskt vackert land, fullt av äventyr som väntar och intressanta platser att besöka. Colette van Luik har tillsammans med medförfattarna Emilie Aune och Johan Tell valt ut 555 unika upplevelser i boken "Sommarsverige". Här pratar Colette med förläggare Jeppe Wikström om den inspirerande boken. Missa inte det tidsbegränsade specialpriset för dig som ser filmen.

Colette van Luik är journalist sedan många år, med inriktning på bland annat resor. Hon har även skrivit ett flertal böcker. Hon har tidigare bl a  gett ut ungdomsboken Svenska hjältinnor tillsammans med Anna Nordlund.

Emilie Aune är frilansjournalist och skribent med bas i Göteborg. Hon skriver gärna om sådant som intresserar henne själv, vilket innefattar allt från hundar till vingårdar och yoga.

Johan Tell är skribent, föreläsare och fackboksförfattare som skrivit drygt trettio böcker. Han  brinner för miljö- och klimatfrågor och vill med sina böcker inspirera till och sprida kunskap om en mer hållbar livsstil – inte genom att välja bort, utan genom att välja klokare.