Vinn en heldag med PR-geniet Daniel Redgert!

– Tävla på Instagram

Daniel Redgert är ett okrönt PR-geni och mediesveriges älskling #1. I boken "Vem fan är han??" beskriver Daniel hur man tar sig fram och gör sig ett namn i dagens Sverige. På vårt Instagram-konto pågår just nu en tävling där du har chansen att vinna en heldag för dig och en vän med Daniel där han visar er sin version av Stockholm. Det vill säga den hetaste restaurangen, Perfect Day Medias kontor och de mest kändistäta ställena. Dessutom åker ni båda hem med var sitt signerat exemplar av Daniels bok. Hotellövernattning ingår.

Med Vem fan är han?? gör Daniel Redgert bokdebut! Det är en underhållande handbok i hur man tar sig från jobbet på McDonalds i Västerås till att bli PR-chef på Sveriges hetaste mediebolag, driva en av Sveriges största poddar och vara styrelsemedlem i Ung Cancer. Vem ska man känna för att få äta middag med familjen Schulman? Och var ska man befinna sig för att få dela en blöt utekväll med Marie Serneholt? 

Klicka här för att komma till tävlingen på Instagram!

Så här går tävlingen till:

  • Klicka in dig på tävlingsinlägget.
  • Tagga en kompis som du vill ta med dig på heldagen i kommentarerna under inlägget samt berätta varför ni vill hänga med Daniel under en dag!

Vinnaren kontaktas via direktmeddelande på Instagram senast v. 33. Tävlingen pågår t.o.m. den 13/8. 

1:a pris
En heldag med Daniel Redgert för dig och en vän samt var sitt signerat exemplar av Daniels bok Vem fan är han??

I vinsten ingår en hotellnatt för dig och en vän på Story Hotel och en middag på Riche.

Schema för heldagen i Stockholm:
12.00 - incheckning på Story Hotel och egentid
13.00 - besök på Daniels jobb Perfect Day Media
15.00 - kaffe hemma hos Daniel
17.00 - egentid
18.00 - middag på Riche med Daniel


Datum för dagen bestäms tillsammans med vinnaren efter avslutad tävling. Dagen börjar ca. kl. 12.00 i Stockholm och middagen beräknas pågå till ca. kl. 20.00. Förutom Daniel kommer en representant från förlaget vara med under dagen. Observera att ni båda måste vara över 18 år för att delta. Vi förbehåller oss rätten att göra mindre förändringar i schemat. 

*Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln och Tukan förlag. Tävlingen startar 2017-07-31 och pågår t.o.m. 2017-08-13. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell resa till Stockholm står vinnaren själv för.