Vinn biljetter till genrepet av finalen i Melodifestivalen 2019

– Tävling!

Tävla med Cirkusdeckarna och vinn två biljetter till genrepet av finalen i Melodifestivalen 9 mars kl. 13.45 i Friends Arena, samt ett ex av "Cirkusdeckarna och mellomysteriet"*. Allt du behöver göra att delta i quizet nedan! Tävlingen pågår t o m 17 februari 2019. Vi väljer fem vinnare efter avslutad tävling.

Observera att genrepet spelas i Stockholm på Friends Arena 9 mars kl. 13.45 och att vinnarna får stå för eventuella rese- och logikostnader själva. 

*Tävlingen pågår t o m 17 februari 2019. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan. Observera att showen spelas i Stockholm och att vinnarna får stå för eventuella rese- och logikostnader själva.