Accessoarer

Tygkasse Mattias A. Klum leopard

Tygkasse, Kollektion Stora A

99:-
Tygkasse i ekologisk bomull från Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A. Kassen har sydd botten för att få plats med ett spel eller några böcker och går att tvätta i tvättmaskin i 30 grader! Med motiv av leopardhona fotograferad av Mattias A. Klum i Mombo Camp, Botswana.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"Leoparden är en av världens mest allsidiga rovdjur som lätt anpassar sig till olika miljöer. Den kan hoppa över 6 meter och släpa upp byten större än sig själva i träden. Tyvärr jagas leoparden fortfarande för sin vackra päls skull och påverkas av regnskogsskövlingen i Afrika och Asien, men den anses lyckligtvis inte vara utrotningshotad."
  • EAN: 7340043422326