Accessoarer

Tygkasse Mattias A. Klum clownfisk

Tygkasse, Kollektion Stora A

99:-
Tygkasse i ekologisk bomull från Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A. Kassen har sydd botten för att få plats med ett spel eller några böcker och går att tvätta i tvättmaskin i 30 grader! Med motiv av clownfisk fotograferad av Mattias A. Klum i Raja Ampat, Indonesien.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"Clownfisken är fotograferad i Raja Ampat, Indonesien. Havsanemonens nässelkapslar bränner allt utom sin inneboende gäst, Clownfisken som lever i symbios med anemonen. Korallreven som Clownfiskarna lever i är för dem relativt säkra, eftersom havsanemonerna och andra nässeldjur med sina brännande tentakler är dödligt farliga för de flesta andra varelser."
  • EAN: 7340043422319