Anteckning för barn

Skrivhäfte A6 Galax

Skrivhäfte, Kollektion Stora A

29:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Skrivhäfte i A6-format framtaget tillsammans med astronauten Christer Fuglesang! Skrivhäftet har en mjuk pärm med ett spännande rymdmotiv, samt blanka blad med plats för såväl texter som teckningar. På insidan av skrivboken berättar Christer Fuglesang själv om motivet som föreställer vår galax.

70 g vitt papper.
80 olinjerade sidor.
Miljömärkt.

Christer Fuglesang blev Sveriges första astronaut år 2006, när han gav sig iväg på sitt första rymduppdrag 400 kilometer övanför jorden. Nu vill han inspirera fler barn att sikta mot stjärnorna med denna unika serie för vår egen kollektion – Kollektion Stora A.

Christer Fuglesang om motivet på produkten: "Visste du att en galax är en enorm samling stjärnor? Vår egen galax kallas Vintergatan, där finns ett par hundra miljarder stjärnor och solen är faktiskt en av dem! Man kan ibland se Vintergatan som ett ljust glittrande band på natthimlen. Om man tittar på Vintergatan ovanifrån så ser den ut ungefär som på bilden på framsidan av anteckningsboken, med en intensiv mitt och spiralarmar som slingrar sig utåt. Solen, jorden och vi befinner oss ungefär i mitten på en av armarna."
  • EAN: 7392265544072
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 70
  • Layout: Linjerad