Ritblock A4 Mattias A. Klum leopard
Barnpyssel

Ritblock A4 Mattias A. Klum leopard

Ritblock, Kollektion Stora A

59:-
Ritblock i FSC-certifierat papper från Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A. Med motiv av leopardhona, fotograferad av Mattias A. Klum i Mombo Camp, Botswana. A4-format med tjockt papper i hög kvalitet 100 g, 70 blad.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"Leoparden är en av världens mest allsidiga rovdjur som lätt anpassar sig till olika miljöer. Den kan hoppa över 6 meter och släpa upp byten större än sig själva i träden. Tyvärr jagas leoparden fortfarande för sin vackra päls skull och påverkas av regnskogsskövlingen i Afrika och Asien, men den anses lyckligtvis inte vara utrotningshotad."
  • EAN: 7331434027893
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 100