Ritblock A4 Mattias A. Klum leopard
Barnpyssel

Ritblock A4 Mattias A. Klum leopard

Ritblock, Kollektion Stora A

59:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

Ritblock i A4-format med motiv av en leopardhona fotograferad av naturfotografen Mattias A. Klum. Ritblocket har tjockt papper av hög kvalitet som passar perfekt för färg- och tuschpennor, vattenfärger och kritor. Låt kreativiteten flöda över de blanka sidorna!

100 g papper.
70 blad.
Miljömärkt.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion – Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om fotot: "Leoparden är en av världens mest allsidiga rovdjur som lätt anpassar sig till olika miljöer. Den kan hoppa över 6 meter och släpa upp byten större än sig själva i träden. Tyvärr jagas leoparden fortfarande för sin vackra päls skull och påverkas av regnskogsskövlingen i Afrika och Asien, men den anses lyckligtvis inte vara utrotningshotad."
  • EAN: 7331434027893
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 100