Resedagbok 24x21cm spiral Mattias A. Klum clownfisk
Gästböcker och Adressböcker

Resedagbok 24x21cm spiral Mattias A. Klum clownfisk

Resedagbok, Kollektion Stora A

249:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Resedagbok i svart linnetextil med spiralbunden rygg. 72 vita, blanka blad att samla minnen, bilder och anteckningar från resor och äventyr. Motivet föreställer en clownfisk fotograferad av naturfotografen Mattias A. Klum.

150 g olinjerat papper.
Miljömärkt.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion – Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om fotot: "Clownfisken är fotograferad i Raja Ampat, Indonesien. Havsanemonens nässelkapslar bränner allt utom sin inneboende gäst, Clownfisken som lever i symbios med anemonen. Korallreven som Clownfiskarna lever i är för dem relativt säkra, eftersom havsanemonerna och andra nässeldjur med sina brännande tentakler är dödligt farliga för de flesta andra varelser."
  • EAN: 7340043422234
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 150
  • Layout: Olinjerad