Resedagbok 24x21cm spiral Mattias A. Klum clownfisk
Gästböcker & Adressböcker

Resedagbok 24x21cm spiral Mattias A. Klum clownfisk

Resedagbok, Kollektion Stora A

249:-
Resedagbok i svart linnetextil med spiral från Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A. Med motiv av clownfisk fotograferad av Mattias A. Klum i Raja Ampat, Indonesien. 72 vita, blanka blad i FSC-certifierat papper 150 g med hög kvalitet att samla, minnen, bilder och anteckningar från resor och äventyr.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"Clownfisken är fotograferad i Raja Ampat, Indonesien. Havsanemonens nässelkapslar bränner allt utom sin inneboende gäst, Clownfisken som lever i symbios med anemonen. Korallreven som Clownfiskarna lever i är för dem relativt säkra, eftersom havsanemonerna och andra nässeldjur med sina brännande tentakler är dödligt farliga för de flesta andra varelser."
  • EAN: 7340043422234
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 150
  • Layout: Olinjerad