Pussel

Pussel 1000 bitar Mattias A. Klum Island

Pussel, Kollektion Stora A

199:-
1000 bitars pussel av högsta kvalitet med ett otroligt motiv från Island, fotat av den världsberömda naturfotografen Mattias A. Klum. Producerat av miljövänligt material - ett bra val för både dig och vår värld.

Pussel med 1000 bitar.
Tillverkat i Finland av 100% återvunnen papp.
Förpackningens mått: 25,5 x 34 x 5 cm.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion – Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om motivet: Ett bergslandskap i Landmannalaugar på Island. Nu när människan har blivit den största förändringskraften på jorden bor vi verkligen i en stor värld på en liten planet. Hittills har planeten visat sig anmärkningsvärt resilient mot vår påverkan. Vi kan väl fortsätta att skydda naturen, så att storslagna naturmiljöer som dessa kan fortsätta glädja oss i framtiden?
  • EAN: 6416550871191
  • Certifiering: CE
  • Lämplig för barn under tre år: Nej
  • Antal bitar: 1000