Pussel

Pussel 1000 bitar Mattias A. Klum Island Sandur

Pussel, Kollektion Stora A

199:-
Premiumpussel 1000 bitar fån Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A. Tillverkad i Tyskland med "Softclick-teknologi" som borgar för 100% passform på de individuellt utformade bitarna. Med motiv av det flätade flodsystemet Sandur, fotograferad av Mattias A. Klum på Island.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"På Island sker jordens skapelse varje dag. Här finns platser som geologiskt befinner sig i tidszon noll. Bergarterna är unga och mals snabbt ner av glaciärälvarnas rörelser. Därför är glaciärälvarna fulla med bergmjöl som ger dem en helt annan färg än omgivande klara sjöar. Grus och sand som spolas fram i det forsande vattnet bygger hela tiden upp nya flodbanker och då bildas det flätade flodsystem som kallas Sandur."
  • EAN: 7340043422029
  • Ålder: 14+
  • Certifiering: FSC
  • Antal bitar: 1000