Pussel

Pussel 1000 bitar Mattias A. Klum Eldslandet

Pussel, Kollektion Stora A

199:-
1000 bitars pussel med ett alldeles magiskt motiv fotat av naturfotografen Mattias A. Klum i nationalparken Torres del Paine, Eldslandet i Chile. Pusslet är producerat av återvunnet material - ett bra val för både dig och miljön.

Pussel med 1000 bitar.
Tillverkat i Finland av 100% återvunnen papp.
Förpackningens mått: 25,5 x 34 x 5 cm.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion – Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om motivet: Allt är dramatiskt i Torres del Paine nationalpark i Chile, även väderomslagen. Här hade det börjat blåsa upp och ljuset blev plötsligt fantastiskt fint. Jag blev tvungen att vada ut i glaciärsjön Lago Grey för att fota. Till slut stod jag i sjön i bara underkläder, med ena foten och kamerastativet på ett isflak. Det var fruktansvärt kallt, men absolut värt det. Isen bildade fantastiska former på sjön. Här i södra Anderna, liksom i resten av världens bergsområden, smälter glaciärerna på grund av den globala uppvärmningen. På många platser påverkas färskvattenflödet för växter, djur och människor.
  • EAN: 6416550871184
  • Certifiering: CE
  • Lämplig för barn under tre år: Nej
  • Antal bitar: 1000