Pussel

Pussel 1000 bitar Mattias A. Klum Borneo

Pussel, Kollektion Stora A

199:-
Pussel med 1000 bitar av högsta kvalitet, med ett förtrollande motiv från regnskogen i Borneo. Motivet är fotat av den världsberömda naturfotografen Mattias A. Klum. Pusslet är producerat av återvunnet material, ett bra val för både dig och vår planet.

Pussel med 1000 bitar.
Tillverkat i Finland av 100% återvunnen papp.
Pusselförpackningens mått: 25,5 x 34 x 5 cm.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion – Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om motivet: Dipterocarpträden är regnskogens skyskrapor. De kan sträcka sig så långt som 70 meter upp i luften. Under dem finns ett bredare nästan heltäckande trädtak, på 30–40 meters höjd, som släpper igenom väldigt lite ljus till marken. På Borneo har jag sammantaget spenderat flera år på jakt efter allt från orangutanger till kungskobror att fotografera.
  • EAN: 6416550871207
  • Certifiering: CE
  • Lämplig för barn under tre år: Nej
  • Antal bitar: 1000