Print 70x50 Mattias A. Klum leopard
Posters och Prints

Print 70x50 Mattias A. Klum leopard

Print, Kollektion Stora A

199:-
Poster med motiv av en leopardhona fotograferad i Mombo Camp, Botswana av naturfotografen Mattias A. Klum i Italien. Postern är tryckt på ett tjockt papper av hög kvalitet.

200 g papper.
Miljömärkt.
Mått: 50 x 70 cm.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion – Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om fotot: "Leoparden är en av världens mest allsidiga rovdjur som lätt anpassar sig till olika miljöer. Den kan hoppa över 6 meter och släpa upp byten större än sig själva i träden. Tyvärr jagas leoparden fortfarande för sin vackra päls skull och påverkas av regnskogsskövlingen i Afrika och Asien, men den anses lyckligtvis inte vara utrotningshotad."
  • EAN: 7340043422272
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 200