Print 70x50 Mattias A. Klum fiskar
Posters & Prints

Print 70x50 Mattias A. Klum fiskar

Print, Kollektion Stora A

199:-
Sätt liv på väggen med en poster med motiv av ett stim rakbladskirurgfiskar fotograferad av Mattias A. Klum utanför Galapagos, Ecuador. Tryckt på FSC-certifierat papper 200 g av hög kvalitet från Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"Rakbladskirurgfiskar som lever och livnär sig av korallreven utanför Galapagos, Ecuador. Namnet kirurgfisk fick dessa vackra fiskar på grund av en skalpelliknande brosktagg som sitter vid stjärtfenans rot och som används effektivt i försvarssyfte."
  • EAN: 7340043422289
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 200