Print 70x50 Mattias A. Klum bergsgorilla
Posters och Prints

Print 70x50 Mattias A. Klum bergsgorilla

Print, Kollektion Stora A

199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

Poster med motiv av en bergsgorillaunge fotograferad av naturfotografen Mattias A. Klum i Volcanoes National Park, Rwanda. Sätt liv på väggen med den här postern av tjockt papper i hög kvalitet.

200 g papper.
Miljömärkt.
Mått: 50 x 70 cm.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion - Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om fotot: "En bergsgorillaunge som stoppar i sig några blad i Volcanoes National Park, Rwanda. Bergsgorillorna i Virungabergen i Afrika har glädjande nog ökat rejält. Tillsammans med djur i Bwindiparken i Uganda finns det nu över 1000 bergsgorillor i världen, vilket är fler än tidigare."
  • EAN: 7340043422265
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 200