Print 70x50 Mattias A. Klum bergsgorilla
Posters & Prints

Print 70x50 Mattias A. Klum bergsgorilla

Print, Kollektion Stora A

199:-
Sätt liv på väggen med en poster med motiv av en bergsgorillaunge fotograferad av Mattias A. Klum i Volcanoes National Park, Rwanda. Tryckt på FSC-certifierat papper 200 g av hög kvalitet från Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"En bergsgorillaunge som stoppar i sig några blad i Volcanoes National Park, Rwanda. Bergsgorillorna i Virungabergen i Afrika har glädjande nog ökat rejält. Tillsammans med djur i Bwindiparken i Uganda finns det nu över 1000 bergsgorillor i världen, vilket är fler än tidigare."
  • EAN: 7340043422265
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 200