Gästbok 24x21cm Mattias A. Klum skog
Gästböcker & Adressböcker

Gästbok 24x21cm Mattias A. Klum skog

Gästbok, Kollektion Stora A

249:-
Gästbok i dimblå linnetextil med spiral från Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A. Med motiv av salskog i morgondimma fotograferad av Mattias A. Klum i Kanha, Indien. 80 vita, blanka blad i FSC-certifierat papper 100 g med hög kvalitet att samla minnen av långväga gäster och nära vänner.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"Legenden säger att Buddha föddes under ett salträd och runt hans dödsbädd stod också fyra salträd som alla vitnade när han dog. Det är ett av de viktigaste träslagen i Indien och används vid hus- och järnvägsbyggen samt som rökelse i vissa hinduiska ceremonier."
  • EAN: 7340043422258
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 100
  • Layout: Olinjerad