Gästbok 24x21cm Mattias A. Klum skog
Gästböcker och Adressböcker

Gästbok 24x21cm Mattias A. Klum skog

Gästbok, Kollektion Stora A

249:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Gästbok i dimblå linnetextil med spiralrygg. 80 blanka blad att samla minnen av långväga gäster och nära vänner på. Motivet på gästboken föreställer en salskog i morgondimma fotograferad av naturfotografen Mattias A. Klum i Kanha, Indien.

100 g olinjerat papper.
Miljömärkt.
Mått: 24 x 21 cm.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandels egen kollektion – Kollektion Stora A.

Mattias egna ord om fotot: "Legenden säger att Buddha föddes under ett salträd och runt hans dödsbädd stod också fyra salträd som alla vitnade när han dog. Det är ett av de viktigaste träslagen i Indien och används vid hus- och järnvägsbyggen samt som rökelse i vissa hinduiska ceremonier."
  • EAN: 7340043422258
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 100
  • Layout: Olinjerad