Fotoalbum 27x21cm spiral Mattias A. Klum grässtrå
Fotoalbum och Tillbehör

Fotoalbum 27x21cm spiral Mattias A. Klum grässtrå

Fotoalbum, Kollektion Stora A

209:- (279:-) Bli medlem Gäller t.o.m. 5 maj 2021
Spiralbundet fotoalbum i dimblå linnetextil, med motiv av vattendroppar fotograferade av naturfotografen Mattias A. Klum vid en tjärn i Dalarna. Det fina fotoalbumet har 25 vita, blanka blad i miljömärkt 240 g papper. Mått: 27x21 cm.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln för vår egen kollektion – Kollektion Stora A.

På produkten kan du läsa Mattias egna ord om fotot: "Några droppar vatten vid en tjärn i Dalarna, Sverige. Molekylerna i vattnet gör att vattendroppen håller ihop eftersom de är mer attraherade av varandra än av luften omkring. Vattnets egenskaper är helt avgörande för miljön på vår planet."
  • EAN: 7340043422241
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 240
  • Layout: Olinjerad