Anteckning för barn

Anteckningsbok A6 spiral Galax

Anteckningsbok, Kollektion Stora A

59:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

Anteckningsblock i A6-format framtaget tillsammans med astronauten Christer Fuglesang! På spiralblockets hårda pärmar finns ett häftigt rymdmotiv, som Christer berättar mer om på bokens insida. De linjerade bladen i anteckningsblocket ger gott om plats för allt från stora idéer till små tankar.

80 g vitt papper.
90 linjerade blad.
Miljömärkt.

Christer Fuglesang blev Sveriges första astronaut år 2006, när han gav sig iväg på sitt första rymduppdrag 400 kilometer övanför jorden. Nu vill han inspirera fler barn att sikta mot stjärnorna med denna unika serie för vår egen kollektion – Kollektion Stora A.

Christer Fuglesang om motivet på produkten: "Visste du att en galax är en enorm samling stjärnor? Vår egen galax kallas Vintergatan, där finns ett par hundra miljarder stjärnor och solen är faktiskt en av dem! Man kan ibland se Vintergatan som ett ljust glittrande band på natthimlen. Om man tittar på Vintergatan ovanifrån så ser den ut ungefär som på bilden på framsidan av anteckningsboken, med en intensiv mitt och spiralarmar som slingrar sig utåt. Solen, jorden och vi befinner oss ungefär i mitten på en av armarna."
  • EAN: 7392265544041
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 80
  • Layout: Linjerad