Anteckningsböcker och Block

Anteckningsbok A5 linjerad mjuk pärm Mattias A. Klum gepard

Anteckningsbok, Kollektion Stora A

129:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Anteckningsbok i A5-format med mjuka pärmar och 96 linjerade blad. På anteckningsbokens pärm finns ett vackert motiv av en gepardhona med sin unge, fotograferade av naturfotografen Mattias A. Klum i Sydafrika.

80 g linjerat papper.
Miljömärkt.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör. Hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandelns egen kollektion – Kollektion Stora A.

På produkten kan du läsa Mattias egna ord om fotot: "Jag fotograferade den här gepardhonan med sin lilla unge i Phinda, Sydafrika. Geparden behöver vidsträckta ytor 100-150 kvadratkilometer, för att att överleva. När levnadsutrymmet exploateras och antalet bytesdjur minskar påverkas geparden negativt. Den illegala jakten, samt att arten över tid förlorat sin genetiska variation, har gjort geparden sårbar. Idag uppskattas det finnas endast 7000 geparder kvar i vilt tillstånd. Arten finns i ett 20-tal länder i Afrika söder om Sahara. De enda kvarvarande asiatiska geparderna finns i Iran och i denna isolerade population beräknas det finnas högst 50 individer. Namibia är det land som har flest geparder, totalt finns det ca 2500 djur i vilt tillstånd där."
  • EAN: 7331434028050
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 80
  • Layout: Linjerad