Anteckningsböcker & Block

Anteckningsbok A5 linjerad Mattias A. Klum papegojor

Anteckningsbok, Kollektion Stora A

149:-
Anteckningsbok med hård pärm från Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A. Med motiv av grönvingade arapapegojor fotograferade av Mattias A. Klum långt inne i Perus regnskog. 96 linjerade blad i FSC-certifierat papper 80 g, med märkband som hjälper dig att hålla reda på var i boken du är.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"Ett par grönvingade arapapegojor leker med varandra långt inne i Perus regnskog. Arten har ett stort utbredningsområde och en relativt stor population men minskar i antal på grund av illegal handel, jakt och skogsavverkning."
  • EAN: 7331434028067
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 80
  • Layout: Linjerad