Anteckningsböcker och Block

Anteckningsbok A5 linjerad Mattias A. Klum papegojor

Anteckningsbok, Kollektion Stora A

149:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Inbunden anteckningsbok i A5-format med motiv av två grönvingade arapapegojor fotograferade av naturfotografen Mattias A. Klum långt inne i Perus regnskog. Den natursköna anteckningsboken har 96 linjerade blad och ett märkband som hjälper dig att hålla reda på dina anteckningar.

80 g linjerat papper.
Miljömärkt.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör. Hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandelns egen kollektion – Kollektion Stora A.

På produkten kan du läsa Mattias egna ord om fotot: "Ett par grönvingade arapapegojor leker med varandra långt inne i Perus regnskog. Arten har ett stort utbredningsområde och en relativt stor population men minskar i antal på grund av illegal handel, jakt och skogsavverkning."
  • EAN: 7331434028067
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 80
  • Layout: Linjerad