Anteckningsböcker och Block

Anteckningsbok A5 linjerad Mattias A. Klum clownfisk

Anteckningsbok, Kollektion Stora A

149:-
Inbunden anteckningsbok i A5-format, med motiv av en clownfisk fotograferad av naturfotografen Mattias A. Klum. Den fina anteckningsboken har 96 linjerade blad och ett märkband som hjälper dig att hålla reda på dina anteckningar.

80 g linjerat papper.
Miljömärkt.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör. Hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu syns Mattias bilder i Akademibokhandelns egen kollektion – Kollektion Stora A.

På produkten kan du läsa Mattias egna ord om fotot: "Clownfisken är fotograferad i Raja Ampat, Indonesien. Havsanemonens nässelkapslar bränner allt utom sin inneboende gäst, Clownfisken som lever i symbios med anemonen. Korallreven som Clownfiskarna lever i är för dem relativt säkra, eftersom havsanemonerna och andra nässeldjur med sina brännande tentakler är dödligt farliga för de flesta andra varelser."
  • EAN: 7331434028036
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 80
  • Layout: Linjerad