Anteckningsböcker & Block

Anteckningsbok A5 linjerad Mattias A. Klum clownfisk

Anteckningsbok, Kollektion Stora A

149:-
Anteckningsbok med hård pärm från Akademibokhandelns egna Kollektion Stora A. Med motiv av clownfisk fotograferad av Mattias A. Klum i Raja Ampat, Indonesien. 96 linjerade blad i FSC-certifierat papper 80 g, med märkband som hjälper dig att hålla reda på var i boken du är.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln. Läs mer om Kollektion Stora A här.

"Clownfisken är fotograferad i Raja Ampat, Indonesien. Havsanemonens nässelkapslar bränner allt utom sin inneboende gäst, Clownfisken som lever i symbios med anemonen. Korallreven som Clownfiskarna lever i är för dem relativt säkra, eftersom havsanemonerna och andra nässeldjur med sina brännande tentakler är dödligt farliga för de flesta andra varelser."
  • EAN: 7331434028036
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 80
  • Layout: Linjerad