Anteckningsbok A4 linjerad Mattias A. Klum haj
Anteckningsböcker och Block

Anteckningsbok A4 linjerad Mattias A. Klum haj

Anteckningsbok , Kollektion Stora A

99:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

Anteckningsbok i A4-format med hårda pärmar med ett häftigt hajmotiv fotat av naturfotografen Mattias A. Klum. 192 sidor med 80 g linjerat papper. Miljömärkt.

Mattias A. Klum är fotograf, filmfotograf och regissör, hans expeditioner runtom i världen har varit omfattande och internationellt omtalade. På ett konstnärligt och unikt sätt beskriver och skildrar han djur, växter och kulturer i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Sedan 1997 har Mattias producerat en mängd artiklar och omslag i tidskriften National Geographic samt flera filmprojekt och böcker. Nu i ett unikt samarbete med Akademibokhandeln för vår egen kollektion – Kollektion Stora A.

"Revhajar lever i tropiska havsområden i anslutning till laguner eller korallrev där den äter fiskar, bläckfiskar, krabbor och andra kräftdjur. Hajar har ett oförtjänt rykte om att vara hänsynslösa och farliga rovdjur som oprovocerat attackerar människor, men endast fem av världens 400 hajarter har varit inblandade i attacker mot människor. Samtidigt dödas varje år över 100 miljoner hajar i hajfensfiske. Risken för att en haj att dödas av en människa är därför mycket större än tvärtom. Den här revhajen passerar min kamera vid ett korallrev utanför Fiji."
  • EAN: 7331434028258
  • Certifiering: FSC
  • Ytvikt papper (g/m²): 80
  • Layout: Linjerad