Välkommen till en trygg bokrea

– Handla online eller i butik

Den 23 februari startar en annorlunda bokrea. Men precis som vanligt är den fylld med läsglädje! Det är viktigt att bokrean är trygg för dig som kund, därför rekommenderar vi dig att i första hand handla online. Nytt för i år är att du kan förboka böcker både online och i butik, läs mer i den här guiden.

Förboka reaböcker online

På akademibokhandeln.se kan du förboka reaböcker till och med 22 februari. Reaböckerna skickas då till dig när bokrean startar 23 februari. Du som är medlem får fri frakt vid köp över 149 kr. Om du betalar med Klarna kan du välja att få böckerna levererade till någon annan om du vill. Gör så här för att förboka bokrean online:

  1. Välj böcker i reasortimentet.
    När du hittat en reabok du vill köpa klickar du på FÖRBOKA, så hamnar den i din varukorg.
  2. Betala för din förbokning.
    Gå till kassan och välj betalningsmetod. När du betalat är förbokningen klar.
  3. Böckerna skickas till dig 23 februari.
    Böckerna skickas till dig, eller adressen du angivit, när bokrean startar 23 februari. Mindre paket levereras i brevlådan, större paket till närmsta ombud.

Du kan förboka de flesta av bokreaböckerna online genom att välja bok och klicka på knappen ’Förboka’. Ett fåtal reaböcker kan inte förbokas, de saknar knappen ’Förboka’ och kan istället köpas fr o m 23 februari när bokrean startar. 

Öppet köp gäller 14 dagar när du handlar reaböcker online, böckerna returneras via post, ej i butik.

Förbokade reaböcker i butik

Fram till den 20 februari kunde du förboka reaböcker i butik. Om du har förbokat böcker för upphämtning i butik plockas din beställning innan rean startar, du hämtar dem mellan 24-26 februari. Kom gärna ensam och undvik rusningstider, på så vis minskar vi risken för smittspridning. Om du valt att hämta böckerna utomhus kontaktar butiken dig för att avtala exakt tid för upphämtning, du betalar då med Swish. Beställningar som inte hämtats 26 februari läggs ut till försäljning igen dagen därpå.

Öppet köp och bytesrätt gäller inte på reaböcker köpta i fysisk butik.