Tävla om Bezzerwizzer-spel

– Sätt dina kunskaper på prov!

Bezzerwizzer är frågespelet där både allmänbildning och taktik avgör vem som vinner. Är du en bezzerwizzer? Testa dina kunskaper genom att delta i vårt quiz och var med och tävla om ett vinstpaket fyllt med härliga Bezzerwizzer-spel!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

1:a - 3:e pris

Ett Bezzerwizzer-paket med spelen Bezzerwizzer original, Bezzerwizzer Bricks Deckare, Bezzerwizzer Bricks Fantasy och Bezzerwizzer Bricks Svenska språket.

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår t o m den 2017-11-12.

Om spelet

Bezzerwizzer original
Frågorna är uppdelade på 20 olika kategorier och du kan själv påverka vilka frågor du ska få besvara. Under spelets gång får du även använda ditt taktiska sinne för att göra det svårare för dina motståndare. Du kan stjäla deras favoritkategorier eller vara en Bezzerwizzer som svarar på frågorna de inte klarar av själva. 

Bezzerwizzer Bricks
Innehåller 60 frågor inom ett specifikt ämne och en kategoribricka. Spelet kan användas med Bezzerwizzer orginal, Bezzerwizzer kompakt eller spelas för sig.