Bli en av våra förhandsläsare!

– Hur man gör succé på dårhus

Förhandsläsarna är utsedda! Stort grattis till Ruth Drakvingen, Marie Cöster, Emmelie Gutenwik, Tove Sandvold och Ulrika Lagerstedt. Vi väntar med spänning på era omdömen!

 

 

Om boken

Majas karriär som ståuppare är inte precis lysande. Inte hennes liv i övrigt heller. Det började när hennes mammas pessar gick sönder, och på sistone har hon brutit sig in i en stuga för att stjäla sprit, avtapetserat sin bästis väggar – till hälften – som en överraskning och missat ett viktigt steg i karriären på grund av en ouppfostrad hund. Men det är väl inget att bli inlagd på psyket för, eller?

Efter succén med Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske är nu Emmy Abrahamson tillbaka med ännu en komisk, varm och rörande berättelse om att våga gå sin egen väg, även i motvind.

Om författaren

Emmy Abrahamson, född 1976, debuterade 2011 med ungdomsromanen Min pappa är snäll och min mamma är utlänning. Hon har gett ut ytterligare tre böcker inom ungdomsgenren, och Augustnominerades 2012 för Only väg is uppHur man förälskar sig i en man som bor i en buske är hennes första vuxenbok.

  1. Fyll i formuläret och motivera varför just du vill förhandsläsa En sax i hjärtat. OBS! senast 16 februari. 
  2.  De utvalda kontaktas 19 februari via mail och strax därefter skickas boken. Eftersom boken inte är färdigtryckt kommer sidorna utskrivna (A4-format).   

Om du blivit utvald:

  1.  Boken skickas till dig.
  2. Du läser boken och återkommer med ett omdöme senast den 23 mars, sex dagar nnan det officiella släppet.
  3. Alla förhandsläsares omdömen publiceras här på sidan den 29 mars.

Ett omdöme består av följande:
Ett betyg på en skala 1-5 där 5 är bäst.
Dina tankar och synpunkter i en kort recension (max 1000 tecken)

Förhandsläsarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Juryns beslut kan ej överklagas.