Köp signerade exemplar av Therése Lingrens ”Vem bryr sig?”

– Bara i Akademibokhandelns butiker, ej e-handel

Just nu finns det ett begränsat antal signerade exemplar av Therése Lindgrens ”Vem bryr sig?” i alla våra butiker*! Dessutom får du en snygg tygpåse på köpet. Du som medlem köper de signerade exemplaren till vänpriset 169 kr. Gäller så långt lagret räcker.

Om boken

Djurrätt är en hjärtefråga för veganen Therése och hon skildrar här hur det gick till när hon blev medveten om djurens situation och stegvis blev vegetarian och vegan. Det är en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv.

Okej, alla människor kanske inte vill bli veganer, men var och en kan hitta sin grej att engagera sig i. Det handlar om hur man vill leva sitt liv, vad som är viktigt för en själv. Klyschan stämmer ju: ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För allt hänger ihop, det gäller att ta ansvar och orka bry sig.

Om författaren

Therese Lindgren är född 1987 och växte upp i Nynäshamn. Numera bor hon i Stockholm där hon även har studerat och arbetat som mediesäljare m.m. Under en sjukskrivningsperiod efter att ha blivit utbränd startade Therese en sminkblogg. Snart gick hon vidare till att göra videor på Youtube och när hon började blanda skönhetstipsen med berättelser om sig själv och sin ångest fick hon allt fler tittare. Idag är Therese Lindgren en av Sveriges största youtubers med över 350 000 följare på sin Youtube-kanal och 500 000 följare på Instagram. Hon är banbrytande med sitt öppna och ärliga sätt att prata om sin psykiska ohälsa och är omåttlig älskad av många trogna fans. Med sin personliga blandning av humor och allvar, smink, shopping, djurrätt, veganmat och panikångest liknar Therese Lindgrens kanal ingen annan. I debutboken Ibland mår jag inte så bra berättar hon om sitt liv och hon vill genom detta sprida kunskap om psykisk ohälsa. Det är inget att skämmas över att man mår dåligt ibland.

*De signerade exemplaren finns bara hos Akademibokhandeln och endast i fysisk butik, ej i e-handel. Gäller så långt lagret räcker.