Stockholm Mäster Samuelsgatan

Workshop: Inspirerande pyssel för vuxna och barn - FULLBOKAT!

Välkommen på en kreativ pysselstund inspirerad av sagolikt vackra "Hidden Places: Handbok för vuxna till barnens magiska värld" av Sofia Vusir Jansson och Nathalie Myrberg. Väck barnasinnet till liv och få handfasta råd för hur du kan skapa pyssel som gör det både enkelt och roligt att umgås med dina barn på ett hållbart sätt.

Pris: Vuxen + barn inkl boken, gemensamt pyssel och fika: 300 kr, ensam vuxen inkl bok, pyssel och fika: 275 kr
Avgiften betalas på plats inför workshopen.

Hidden Places tar dig till ett annat universum där varje vrå rymmer en hel saga. Där fantasin har en självklar plats och inspirationen är maximal. 

I denna unika blandning av pyssel, inredning och lättillgänglig inspiration utgår författarna Sofia Vusir Jansson och Nathalie Myrberg från årstiderna och letar bland nostalgi och barndomsminnen det som så ofta faller i glömska när åren går. På ett personligt sätt lockar de fram den skapandekraft som är så naturlig hos våra barn.

Med enkla steg-för-steg instruktioner får vi lära oss att skapa fantastiska dekorationer och miljöer med stort fokus på hållbarhet och att använda det som redan finns hemma.

Hidden Places är både illustrerad och exklusivt utformad, och uppmuntrar föräldrar att umgås med sina barn på ett analogt och hållbart vis. Här beskrivs allt från barnrumsinredning, maskerad­utklädnad och roliga pyssel i fantastiska bilder, texter och illustrationer. 

fredag 1 november kl 14:00-16:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan