Norrköping Galleria Domino

VIP-kväll med Sofie Sarenbrant och Emelie Schepp - FULLBOKAT

Tisdagen den 31 maj kl. 19.00-21.00 är du välkommen till VIP-kväll i vår butik då vi har författarna Sofie Sarenbrant och Emelie Schepp på besök. Det blir bokprat, mingel och boksignering. Vi bjuder på dryck och tilltugg!

Föranmälan sker i butik eller i mejl till norrkoping.c@akademibokhandeln.se FULLBOKAT - men varmt välkommen en annan gång!

Under kvällen kommer vi också ha 20% rabatt på stora delar av vårt sortiment. 

Sofie Sarenbrant debuterade 2010 med Vecka 36 och två år senare blev hon författare på heltid. Hennes serie om den unga och karriärsinriktade kriminalinspektören Emma Sköld har sålts i över 700 000 exemplar och till tolv länder. Den tredje delen i serien, Visning pågår, blev Sveriges mest sålda deckarpocket 2015, och den fjärde delen, Avdelning 73, toppar landets pocketlistor. 

Tiggaren är den femte delen i serien om Emma Sköld. I den obehagligt aktuella spänningsromanen faller flera tiggare offer för vad som verkar vara en psykopatisk seriemördare – och den enda personen som kan stoppa morden måste göra allt för att stanna i det fördolda. Oavsett om boken läses som en fristående deckare eller en fortsättning på serien kommer läsaren att få ta del av Emma Skölds rättmätiga hämnd.

Emelie Schepp debuterade stort 2013 med kriminalromanen Märkta för livet. Hon har tidigare arbetat som projektledare i reklambranschen och är i dag författare och föreläsare på heltid. Prio ett är tredje delen i serien om åklagare Jana Berzelius. Serien är såld till 27 länder.

Varmt välkomna!

tisdag 31 maj kl 19:00-21:00

Plats

Norrköping Galleria Domino