Skellefteå

VIP-kväll inför julen

Välkommen på VIP-kväll! Författarna Gunnar Enqvist och Anton Sundin berättar utifrån sina aktuella böcker "Hopp-sa´an och "Ormbunkar" och personalen ger sina bästa julklappstips! Vi bjuder på lite dryck med tilltugg och 20% rabatt under kvällen.

Föranmälan görs till skelleftea@akademibokhandeln.se eller på telefon  010-744 11 20

Hoppsan
"Det är svårt att skriva om det man själv ritat och råtat. I dikten kan jag växla mellan svenska och bondska, medan bilderna inte talar något språk. Bondskans 'råta' kan handla om både ord och bild. Och behärskar man nu inte bondska kan man låta bilden tala!"

Gunnar Enqvist, Skellefteå,är författare, musiker och konstnär. HOPP-SA ’AN är en fristående fortsättning på succén När skjut eingen hära, som utkom 2006.

Ormbunkar

Ormbunkar – upptäck, fascineras, odla Boken är en guidebok till ormbunkarnas botaniska och formskapande värld men också en handbok i konsten att odla dem. Det botaniska kapitlet ger kunskap om arter och sorter med särskild tyngdpunkt på de härdiga sorter som är möjliga att odla i vårt klimat. Lär om ormbunkens historia och utbredning, botanik och arter, etnobotanik och folktro, the fern craze, ormbunksgalenskap, ormbunken i konst och inredning samt odlingsråd… Här finns roligt nyttigt vetande för trädgårdsentusiaster och designintresserade.

onsdag 4 december kl 18:30

Plats

Skellefteå