Huddinge Centrum

Vintageur och en perfekt gin & tonic INSTÄLLT

Välkommen att lyssna till Carl Hallvarsson och Hans-Olov Öberg som berättar om armbandsur genom tiderna och hur man får till en perfekt gin & tonic.

TYVÄRR INSTÄLLT

Klockboken
Under de senaste trettio åren har många börjat intressera sig för och se värdet i gamla klockor. Detta har lett till utvecklingen av en enorm plattform med en ansamling av samlare, experter, nybörjare, hobbyentusiaster och en och annan skrytmåns. Tack vare det digitala samhälle vi lever i har det aldrig varit så enkelt att få tillgång till klockvärlden. Förutom detta är vintageklockor ofta en mycket bra investering som inte sällan blir till en livslång romans. Det har aldrig varit så lätt att bli en klocknörd som idag! Och det här är boken som har saknats fram till nu.

Jakten på en perfekt Gin & Tonic bygger på ett mer än 30 år långt sökande efter den perfekta kombinationen av gin och tonic. Här får vi svar på frågor som hur man väljer rätt ginsort, vilken gin som passar med vilken tonic, hur isbitarna bör se ut, serveringsglasens betydelse och om det är tillåtet med fler ingredienser i en GT. Jakten på en perfekt Gin & Tonic liknar ingen annan drink- bok. Den är skriven i en medryckande, berättande ton och innehåller allt du vill veta om GT. Här finns mängder av recept, anekdoter ur drinkens historia, tips på de allra bästa infusionerna och mycket mer. Ett praktverk för alla GT-älskare!   

 

onsdag 14 november kl 19:05

Plats

Huddinge Centrum