Kungsbacka Kungsmässan

Välkommen på VIP-kväll!

Onsdagen den 16 november kl. 19.00-20:00 är du välkommen till VIP-kväll i vår butik då vi har Camilla Davidsson och Mats Ahlstedt på besök. Det blir bokprat, mingel och boksignering. Vi bjuder på dryck och tilltugg!

Föranmälan sker i butik eller per mail till kungsbacka.kungsmassan@akademibokhandeln.se eller per telefon till 0300-682470.

Under kvällen kommer vi också erbjuda 20 % medlemsrabatt på nästan hela vårt sortiment.

Camilla kommer ner till oss ända från Åre där hon bor höst, vinter och vår. Hon berättar om sina böcker, hur det egna livet inspirerat till boken samt hur tankarna kring det fortsatta författarskapet går.

Camilla tog 2006 en time-out från sitt jobb på obestämd tid.  Hon bröt upp med pojkvännen eftersom han inte ville ha en ny kull barn, hon hade ingenstans att bo och hade varken lust eller ork att söka nytt jobb. I samma veva läste hon av en slump om en man som fått i present av sin flickvän att vandra pilgrimsleden till Santiago de Compostela i nordvästra Spanien för att reda upp sitt liv.
Hon hade inget att förlora och en kort tid senare befann hon sig i Saint-Jean-Pied-de-Port, en bergsby på franska sidan av Pyrenéerna. Där påbörjades en 90 mil lång vandring som helt kom att förändra hennes liv.

Mats Ahlstedt är född 1949 och tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland och de följande i en lägenhet i Göteborg, staden som han blivit trogen sedan dess och där hans far bland annat var fängelsepräst. Efter en fil kand på Göteborgs universitet i svenska med inriktning på litteraturvetenskap blev Mats journalist. Idag jobbar han dock främst som författare.

Mats är feminist, hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos där han tydligt tar parti för utsatta kvinnor. Han har kommit ut med inte mindre än åtta kriminalromaner. Läs mer på matsahlstedt.se.

 

 

Varmt välkomna!

onsdag 16 november kl 19:00-20:00

Plats

Kungsbacka Kungsmässan