Stockholm Mäster Samuelsgatan

Välkommen på spännande deckarkväll!

Kom på deckarkväll med Kristina Ohlsson, Mattias Leivinger & Johannes Pinter, Carolina Neurath och Roslund & Thunberg! Onsdagen den 5 april kl 19.45 (insläpp kl 19.30) är ni varmt välkomna till en spännande deckarkväll hos Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan. Fyra författarskap berättar om sina aktuella böcker. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Evenemanget är gratis men förhandsanmälan krävs via knappen nedan.

Sedan debuten 2009 har Kristina Ohlsson utkommit med sexton böcker i flera genrer för både barn och vuxna. Nu är hon aktuell med Syndafloder, den sjätte kriminalromanen om Fredrika Bergman och Alex Recht. Hennes böcker är mycket omtyckta av både läsare och recensenter och har även nått en internationell läsekrets.    

Mattias Leivinger har en bakgrund som samtalsterapeut och Johannes Pinter som filmregissör. De har båda gett ut böcker tidigare men nu debuterar de som författarduo på Piratförlaget och deras första samarbete är den psykologiska thrillern De mörkermärkta – den första delen i en trilogi.

Carolina Neurath är prisbelönt ekonomijournalist på Svenska Dagbladet. För ett år sedan romandebuterade Carolina med Fartblinda, en kriminalroman i finansmiljö, som hyllades av både kritikerna och läsarna. Nu är hon aktuell med Gränslösa - den andra boken om ekonomijournalisten Beatrice Farkas.  

Roslund & Thunbergs första gemensamma spänningsroman, Björndansen, togs emot med strålande recensioner och nominerades till The International Dagger Award för bästa europeiska kriminalroman samt fick det prestigefyllda Konomisu-priset för 2016 års bästa kriminalroman i Japan. Nu är de tillbaka med den fristående fortsättningen, En bror att dö för.

onsdag 5 april kl 19:45-21:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan