Stockholm Mäster Samuelsgatan

Välkommen på release för Sofie Sarenbrants nya bok!

Hör Sofie Sarenbrant berätta om sin nya bok "Bakom din rygg". Vi bjuder på mingel med dryck och tilltugg. Ingen föranmälan krävs. Vid detta tillfälle säljs "Bakom din rygg - Limited Edition". Specialutgåvan trycks i begränsad upplaga där varje exemplar är numrerat och signerat. Boken har en påkostad design med vackra silverdetaljer och innehåller nyskrivet extramaterial. Boken innehåller 19 sidor bonusmaterial och dessutom medföljer ett bokmärke.

Sofie Sarenbrant påbörjar en helt ny psykologisk thrillerserie som utspelar sig i frisörmiljö.

Du avslöjar alla hemligheter för en person som står bakom din rygg med en vass sax i handen. Någon du inte känner, men som vet mer om dig än din egen partner. Någon som du inte behöver se i ögonen. En som inte har tystnadsplikt. Välj inte fel frisör.
Ingenting är sig likt på Stefanos populära frisersalong efter att Angelica börjar jobba där. Jenny, som länge har trånat efter Stefano, märker hur han nu blint lyder Angelicas minsta vink. Kort därefter börjar kunder med koppling till salongen att hittas mördade. Anklagelserna kastas fram och tillbaka mellan de tre frisörerna, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Bakom din rygg är ett psykologiskt triangeldrama som utspelar sig på fashionabla Östermalm i Stockholm. Här frodas välstånd, men också falskhet och rivalitet. Och somliga har mer anledning än andra att röja folk ur vägen ...

lördag 20 maj kl 15:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan